Risnudler
|
250 gram |
---|---|
Olje
|
1 ss |
Sesamolje
|
1 ss |
Revet ingefær
|
2 ss |
Fedd hvitløk finhakket
|
2 |
Rød chilli uten frø og skjært i ringer
|
1 |
Sjalottløk finhakket
|
1 |
Gulrøtter skrellet og skjært i halvsirkler
|
2 |
Sopp i skiver
|
5 |
Hønsebuljong
|
1½ liter |
Fiskesaus
|
2 ss |
Soya
|
2 ss |
Lime
|
2 |
Fersk spinat eller pak choy eller begge
|
150 gram |
Kokte kongereker
|
12 |
Vårløk i skiver (grønn del)
|
4 |
Frisk koriander
|
200 ml |
Bredbladet persille
|
200 ml |
En håndfull mynteblader
|
Server ph- suppe i serveringsboller med masse friske urter eller i familiestil med alle ingrediensene i en stor bolle.
|
---|