Grillet asparges og squash med Apetina® Herbs & Spices

Grillet asparges og squash med Apetina® Herbs & Spices

20 min
https://www.arla.no/oppskrifter/grillet-asparges-og-squash-med-apetina-herbs--spices/

Slik gjør du

  • 1. Sett stekepannen på høy varme. Pensle aspargesen med olivenolje og stek i 2 minutter. Fjern og avkjøl.
  • 2. Deretter, pensle squashen med olivenolje, og stek 1 minutt på hver side. Fjern og avkjøl.
  • 3. Bland asparges, squash, rød chili, extra virgin olivenolje og sitronsaft i en stor bolle. Smak til med salt og pepper.
  • 4. Strø over Apetina Herbs & Spices, fordel på 4 tallerkener og server.

Ingredienser

Grønne asparges
500 gram
Olivenolje
3 ss
Squash, skåret i tynne skiver
500 gram
Rød chilli, finthakket
1
Extra jomfruolivenolje
1 ss
Saften fra en sitroner
Ruccola
90 gram
2 Glass