Kjapp laksesalat med Apetina® Soltørkede Tomater

Kjapp laksesalat med Apetina® Soltørkede Tomater

10 min
Lag en lett og sunn salat med kun en håndfull ingredienser, inkludert herlig, grillet laks
https://www.arla.no/oppskrifter/kjapp-laksesalat-med-apetina-soltorkede-tomater/

Slik gjør du

  • 1. Krydre laksefiletene og pensle dem lett med olje. Plasser dem på en middels varm stekepanne med skinnsiden opp. Stek i 4 minutter, deretter snur du dem og steker i 4 minutter til på den andre siden. Legg filetene på en tallerken, dekk til og la dem avkjøle seg mens du lager salaten.
  • 2. I en stor salatbolle blander du sammen salatblader, reddikskiver og vårløk. Press juicen fra en halv sitron over salaten, smak til med salt og pepper, og rør forsiktig sammen.
  • 3. Fjern skinnet fra laksen og del den opp i biter. Legg bitene på toppen av salaten, og deretter drysser du 11⁄2 pakke med Apetina® på toppen. Hell over oljemarinaden fra en av pakkene.

Ingredienser

Laksefilet (ca 150 g hver)
4
Olivenolje
1 ss
Blandede salatblader
200 gram
Reddiker i tynne skiver
8
Vårløk, grovhakket
3
Sitroner
2
200 gram
Tvist
Eksperimenter med toppinger, og prøv med erter eller friske bær når det er sesong for det.
Servering
Server med resten av Apetina®-terningene og sitronbåter på siden.