Nypotet og sukkererter salat med Apetina Herbs & Spices

Nypotet og sukkererter salat med Apetina Herbs & Spices

20 min
https://www.arla.no/oppskrifter/nypotet-og-sukkererter-salat-med-apetina-herbs-spices/

Slik gjør du

  • 1. For å lage syltet rødløk, varmer man opp hvitvinseddiken og sukkeret i en panne til sukkeret løser seg opp. Fjern deretter pannen fra varmen og rør deretter inn rødløken, kryd-re og sett til side.
  • 2. Kok opp saltet vann i en kjele, og kok potetene til de er møre. Tilsett aspargesen og la det koke i ca. 1 minutt. Tøm poteter og asparges over i en sil og skyll med kaldt rennende vann. Rist godt slik at vannet renner av og legg til side i en stor bolle.
  • 3. Hell ca. 4 ss olje fra Apetina Herbs & Spices krukken og bland sammen med sitronsaft, sennep og krydder.
  • 4. Legg poteter, asparges, sukkererter, salt og dressing på et fat.
  • 5. Drener de syltede løkene fra eddiken og legg på toppen av fatet sammen med Apetina Herbs & Spices.

Ingredienser

Hvitvinseddik
3 ss
Sukker
1 teskje
Liten/middels rødløk, finskåret
1
Salt and pepper, til å krydre
Nypoteter
750 gram
Grønne asparges, skivet
150 gram
275 gram
Sitron, juice
1
Grov sennep
2 teskjeer
Sukkererter
150 gram
Blandet salat
80 gram