Mel
|
400 gram |
---|---|
Egg
|
4 |
Semulegryn eller durumhvete til å rulle pastaen i
|
200 gram | |
Poteter - skrellet og kuttet i små terninger
|
500 gram |
Løk - skrellet og finhakket
|
1 |
Olivenolje
|
3 ss |
Salt and pepper
|
|
En god klype med muskatnøtt
|
|
Hakket basilikumblader (valgfritt)
|
Tomatsauser (400 g)
|
1 Glass |
---|---|
Finthakket hvitløk
|
1 |
Olivenolje
|
½ desiliter |
Chiliflak
|
½ teskje |
Tørket oregano
|
1 ss |
Salt and pepper
|
|
En klype sukker
|
|
Basilikumblader (valgfritt)
|
Ta utgangspunkt i det tradisjonelle fyllet fra pierogis i ravioli og lag en mer moderne vri på den polske klassikeren.
|
---|
I stedet for parmesan, ha over smuldret Apetina-ost og drypp over med litt olivenolje.
|
---|