Potetsalat med dill, persille, spinat og Apetina Sundried Tomatoes
  • Arla
  • Oppskrifter
  • Potetsalat med dill, persille, spinat og Apetina Sundried Tomatoes

Potetsalat med dill, persille, spinat og Apetina Sundried Tomatoes

25 min
https://www.arla.no/oppskrifter/potetsalat-med-dill-persille-spinat-og-apetina-sundried-tomatoes/

Slik gjør du

  • 1. Kok potetene i 10-15 minutter. Fjern vannet og avkjøl.
  • 2. I mellomtiden, bland sammen olivenolje, eddik, dill, persille og vårløk. Smak til med salt og sort pepper.
  • 3. Fordel spinaten på 4 tallerkener og topp med potet- og Apetina salat.

Ingredienser

Olivenolje
2 ss
Nypoteter
1 kilo
Eddik
2 ss
Fersk dill
2 ss
Persille
2 ss
Vårløk, finkuttet
2
200 gram
Spinat
200 gram