Tabbouleh med Apetina

Tabbouleh med Apetina

35 min
Tabbouleh er en kjempegod arabisk vegetarrett. Prøv vår oppskrift på klassisk tabbouleh med Apetina-terninger! Tabbouleh er en salat med opprinnelse fra Midt-Østen. I denne oppskriften lager vi tabbouleh med osteterninger av deilig Apetina-ost.
https://www.arla.no/oppskrifter/tabbouleh-med-apetina/

Slik gjør du

  • 1. Kok opp vannet.
  • 2. Riv skallet av en halv sitron og bland med tørr couscous i en bolle.
  • 3. Hell det kokende vannet over couscousen, dekk til bollen med et håndkle og la stå i 30 minutter.
  • 4. Skjær agurk og tomater i terninger og ha i bollen.
  • 5. Finhakk rødløken og ha i bollen.
  • 6. Grovhakk urtene og ha i bollen.
  • 7. Rist pinjekjernene i en varm panne til de er lysebrune, og sett til side.
  • 8. Tilsett osten med urteoljen i bollen og bland godt.
  • 9. Tilsett couscousen og bland sammen.
  • 10. Strø over pinjekjerner og smak til med svart pepper.
  • 11. Og slik har du laget en spennende og god tabbouleh med Apetina-terninger. Vel bekomme!

Ingredienser

275 gram
Couscousgryn
100 gram
Vann
200 ml
Sitron
½
Pinjekerner
4 ss
Tomater
4
Agurk
1
Mynte
15 gram
Persille
20 gram
Rødløk
1
Hvitløk
1
Svart pepper
Servering
Server denne friske tabboulehsalaten til frokost med hummus, ristet brød og en kopp myntete.