Biff, grønn saus og fennikelsalat
30 min
Å lage en smakfull grønn saus gjør biffen din uslåelig. Server med stekte poteter og en sprø fennikelsalat. En deilig middag på mindre enn 30 minutter.
Slik gjør du
Ingredienser
Baby poteter
|
400 gram |
---|---|
Biff
|
4 |
Olivenolje
|
|
Salt
|
Grønn saus
200 gram | |
Blansjert, avrent og avkjølt babyspinatblader
|
125 gram |
Melk
|
½ |
Mandler
|
20 |
Klype skall av sitron (valgfritt)
|
1 |
Fennikelsalat
(250 g) fennikel skåret i tynne skiver på et rivjern
|
1 |
---|---|
Hakket persille
|
2 ss |
Olivenolje
|
1 ss |
Sitronsaft
|
1 ss |
Salt
|
Tvist
Overskytende grønn saus kan brukes til fisk, stekte grønnsaker eller fjærkre.
|
---|
Servering
Topp biffen med grønn saus og Apetina® Stykke
|
---|